Toont alle 3 resultaten

Manuka Honing 550+ MGO(Goud)

 69,99 124,99

Manuka Honing 100+ MGO (Brons)

 33,99 63,99

Manuka honing kopen?

Je bent op deze pagina omdat je Manuka honing wilt kopen of meer informatie wilt lezen hierover. Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Je ziet hierboven een uitgebreid assortiment aan manuka honing terug. Zo heb je het juiste product direct binnen handbereik.

Waar moet je op letten bij  het kopen van Manukahoning?

Ben je van plan om Manuku honing te kopen? Dan is het belangrijk om wel met een aantal zaken rekening te houden. Door namelijk op de hoogte te zijn van de juiste informatie, zorg je ervoor dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt. Zo doe je er goed aan om de volgende punten in het achterhoofd te houden:

• Afkomst: Wanneer je Manuka honing wilt kopen, is het belangrijk om zeker te weten waar het vandaan komt. Natuurlijke Manuka honing komt bijvoorbeeld alleen maar voor in Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Australië. Veel namaakproducten komen juist uit Europa en omstreken. Voor de echte manuka honing zit je bij honingdirect.nl altijd goed. Wij kiezen voor het aanbieden van een natuurlijk product.
• Correct gebruik: Daarnaast is het nog belangrijk om Manuka honing op de juiste manier te gebruiken, afhankelijk van je specifieke doeleinde.Wil je Manuka honing gebruiken voor op de huid? Dan doe je er goed aan om de honing op je huid te smeren.
Of ben je juist meer geïnteresseerd om het inwendig te gebruiken? Neem dan dagelijks 1-2 lepeltjes Manuka honing. Uiteraard is ook een combinatie hiervan mogelijk.

• Mixopties: Net als alle andere honingsoorten is ook Manuka honing heerlijk zoet. Zodoende is het geen probleem om gewoon zo een lepel in te nemen. Doe bijvoorbeeld een lepeltje manuka honing in een smoothie, om deze net wat zoeter te maken. Zo drink je een heerlijke, verantwoorde smoothie. 

Groot aanbod aan Manuka honing

Verder speelt de MGO-waarde nog een serieuze rol. Vandaar dat we op dit gebied meer opties aanbieden.

De MGO-waarde bepaalt de hoeveelheid bio-actieve stoffen aanwezig in de honing. Methylglyoxal, kortweg MGO, geeft men aan middels een getal. Hoe hoger deze waarde is, hoe hoger het aantal bio-actievestoffen dit bevat. Zodoende betaal je voor een hogere MGO-waarde wat meer, maar dan weet je dat de bio-actievestoffen hoger zijn. Wij bieden de volgende manuka honing producten aan: 

  • Manuka honing 100+ (Brons): Deze vorm heeft de minste hoeveelheid MGO in de honing zitten. Gezien MGO erg kostbaar is, is dit ook de meest budgetvriendelijke optie. 
  • Manuka honing 250+ (Zilver): De Manuka honing 250+ bevat een gemiddelde hoeveelheid MGO. Je betaalt iets meer, maar hier krijg je ook meer bio-actievestoffen voor terug.
  • Manuka honing 550+ (Goud): Kies je graag voor Manuka honing met een grote hoeveelheid bio-actievesoffen? Dan kom je automatisch uit bij de manuka honing 550+ van honingdirect.nl. Deze bevat de hoogste concentratie MGO.

Veilig Manuka honing kopen

De combinatie van de bovengenoemde punten en de lekkere smaak hebben een flinke aantrekkingskracht op een onze klanten. Wil je dus graag op een veilige en betrouwbare manier Manuka honing kopen? Dan helpen we je bij honingdirect.nl graag aan het juiste product. Pak het uitgebreide assortiment erbij en bepaal welke optie je het meeste aanspreekt. Voor welke hoeveelheid MGO besluit jij te kiezen? Plaats vandaag nog je bestelling en ontvang jouw Manuka honing al snel in huis!