Toont alle 3 resultaten

Manuka Honing 550+ MGO(Goud)

 69,99 124,99

Manuka Honing 100+ MGO (Brons)

 33,99 63,99

Manuka honing kopen?

Je bent op deze pagina omdat je Manuka honing wilt kopen of meer informatie wilt lezen hierover. Bijvoorbeeld om ontstekingen en/of schadelijke bacteriën tegen te gaan? Of juist gezien de positieve werking bij huidproblemen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Je ziet hierboven een uitgebreid assortiment aan manuka honing terug. Zo heb je het juiste product direct binnen handbereik.

Waar moet je op letten bij  het kopen van Manukahoning?

Ben je van plan om manuku honing te kopen? Dan is het belangrijk om wel met een aantal zaken rekening te houden. Door namelijk op de hoogte te zijn van de juiste informatie, zorg je ervoor dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt. Je maakt dan optimaal gebruik van de precieze werking van manuka honing. Zo doe je er goed aan om de volgende punten in het achterhoofd te houden:

• Afkomst: Wanneer je manuka honing wilt kopen, is het belangrijk om zeker te weten waar het vandaan komt. Natuurlijke manuka honing komt bijvoorbeeld alleen maar voor in Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Australië. Veel namaakproducten komen juist uit Europa en omstreken. Voor de echte manuka honing zit je bij honingdirect.nl altijd goed. Wij kiezen voor het aanbieden van een natuurlijk product, om ook de werking te maximaliseren. Zo heeft iedereen zoveel mogelijk baat bij het gebruik van deze manuka honing.

• Correct gebruik: Daarnaast is het nog belangrijk om manuka honing op de juiste manier te gebruiken, afhankelijk van je specifieke doeleinde. Heb je bijvoorbeeld last van huidproblemen en ben je daarom geïnteresseerd in manuka honing? Dan doe je er goed aan om de honing op je huid te smeren. Precies op de plekken waar eczeem of acne voorkomt. Ben je juist meer geïnteresseerd in de antibacteriële werking voor het bestrijden van ontstekingen van binnenuit? Dan gaat het innemen van manuka honing het optimale resultaat opleveren. Uiteraard is ook een combinatie hiervan mogelijk.

• Mixopties: Net als alle andere honingsoorten is ook manuka honing heerlijk zoet. Zodoende is het geen probleem om gewoon zo een lepel in te nemen. Echter is manuka honing kopen en gebruiken ook een manier om andere voedingsstoffen makkelijker binnen te krijgen. Doe bijvoorbeeld een lepeltje manuka honing in een smoothie, om deze net wat zoeter te maken. Zo drink je een heerlijk, gezonde smoothie. Binnen de kortste keren ga je de positieve effecten op je gezondheid waarschijnlijk al merken.

Groot aanbod aan manuka honing producten

Verder speelt de MGO-waarde nog een serieuze rol. Vandaar dat we op dit gebied meer opties aanbieden. De MGO-waarde bepaalt wat het antibacteriële vermogen van de honing is. Methylglyoxal, kortweg MGO, geeft men aan middels een getal. Hoe hoger deze waarde is, hoe effectiever de honing ook gaat zijn. Zodoende betaal je voor een hogere MGO-waarde wat meer, maar ervaar je ook sterkere gezondheidsvoordelen. Wij bieden de volgende manuka honing producten aan: 

  • Manuka honing 100+ (Brons): Deze vorm heeft de minste hoeveelheid MGO in de honing zitten. Hierdoor is er wel sprake van een helende werking, maar is deze minder krachtig dan andere opties. Gezien MGO erg kostbaar is, is dit ook de meest budgetvriendelijke optie. 
  • Manuka honing 250+ (Zilver): De manuka honing 250+ bevat een gemiddelde hoeveelheid MGO. Je betaalt iets meer, maar hier krijg je ook meer voor terug. Ideaal om de positieve gezondheidseffecten wat effectiever in te zetten. 
  • Manuka honing 550+ (Goud): Kies je graag voor manuka honing met een maximaal helende werking? Dan kom je automatisch uit bij de manuka honing 550+ van honingdirect.nl. Deze bevat de hoogste concentratie MGO.

Wat is de werking van manuka honing?

Manuka honing heeft veel positieve voordelen voor de gezondheid. Het is ideaal te gebruiken in deze gevallen: 

  • Bacteriële en virale infecties
  • Gezichtsreiniging en acné
  • Het helen van wondjes en brandwonden (Een onderzoek toonde aan dat 88% van niet-helende wonden die verzorgd werden met Manukahoning kleiner werden en de wondheling verliep ook sneller. Een magisch goedje dus.)
  • Littekens minder stroef te doen aanvoelen en een stuk minder pijnlijk te maken
  • Verbetering van de mondhygiëne (het vermindert tandplak en tandvleesbloedingen)
  • Verzachten van interne wonden, zoals keelontstekingen bij kankerpatiënten, maagzweren en zweren in het maag-darm kanaal
  • Verbeteren van energieniveau (bij regelmatig gebruik, door het hoge koolhydratengehalte)

Veilig manuka honing kopen

Wil je dus graag op een veilige en betrouwbare manier manuka honing kopen? Dan helpen we je bij honingdirect.nl graag aan het juiste product. Pak het uitgebreide assortiment erbij en bepaal welke optie je het meeste aanspreekt. Voor welke hoeveelheid MGO besluit jij te kiezen? Plaats vandaag nog je bestelling en ontvang jouw manuka honing al snel in huis!

Conclusie

Al met al is manuka honing kopen dus zeker aan te raden. De combinatie van de gezondheidsvoordelen en de lekkere smaak hebben een flinke aantrekkingskracht op een grote groep mensen. Door er een gewoonte van te maken om het op een of meerdere momenten per dag binnen te krijgen, zijn de gezondheidsvoordelen van dit middel maximaal effectief. Iets één keer doen, levert niet zoveel op. Doe je dit herhaaldelijk, dan ga je er op de lange termijn de vruchten van plukken.