Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Bekijk sidebar

Propolis Tinctuur 30%

 10,99 44,95

Propolis Zalf 30%

 16,99

Propolis Druppels Alcoholvrij

 11,99 29,99

Propolis Capsules

 14,99 34,99

Royal Jelly creme

 14,99

Honing Dag & Nachtcreme 100ml

 15,99

Voeten Creme | Aloe Vera, Karite, Lavandel & Propolis

 14,95

Propolis Siroop 15%

 9,95

Vitale Energie Pasta

 16,95

Handcreme bio

 12,95

Kauw Propolis | Reep-vorm – 10 Reepjes

 14,95

Voeten Gel | Propolis, Cipres en Sclaree

 14,95

Propolis kopen

Wist je dat propolis al eeuwen wordt gebruikt vanwege de effecten op de gezondheid? Bijen maken propolis om de raat vrij te houden van infecties. Door hars te mengen met pollen, bijenwas en een aantal andere mineralen en spoorelementen maken bijen een middel dat beschermt tegen infecties, schimmels, virussen en bacteriën. Propolis is dus enorm veelzijdig. Je kunt propolis kopen in verschillende producten.

Let op: omdat de precieze samenstelling van propolis per jaargetijde en bijenvolk wisselt, is het nagenoeg onmogelijk om de positieve effecten van propolis wetenschappelijk onomstotelijk aan te tonen. Om die reden mag propolis ook geen geneesmiddel of medicijn genoemd worden. Maar wat wel aangetoond is, is dat propolis je gezondheid geen schade berokkent. Dus waarom zou je niet eens proberen of de positieve gezondheidseffecten die anderen al eeuwen hebben ervaren ook voor jou opgaan? De positieve eigenschappen van propolis zijn ook voor jou beschikbaar.

Waar kun je propolis voor gebruiken?

Propolis wordt gemaakt van pollen die in de omgeving van de bijenkast van nature voorkomen. Door de bewerking zijn ze voor hooikoortspatiënten niet meer gevaarlijk. Neem je deze pollen in, dan krijg je een milde variant van de pollen waar je allergisch voor bent, waardoor je weerstand opbouwt. Propolis helpt op die manier tegen hooikoorts.

Natuurlijk kun je propolis ook gebruiken voor het anti-septisch effect. Bijvoorbeeld om aften te behandelen, voor betere mondhygiëne of om kleine wondjes te ontsmetten.

Door de etherische oliën die in propolis zitten, werkt propolis ook ontspannend. Als je lekker wilt ontstressen, raden we je aan onze propolis tinctuur te kopen.

Propolis kopen: kies voor kwaliteit

Propolis kopen kun je op veel plaatsen. Maar sommige producten bevatten slechts een lage dosis propolis, andere komen uit China, waar bijen zich niet voeden met bloemennectar, maar worden gevoerd met suiker.

Kies je voor honingdirect.nl dan kies je voor 100% kwaliteitsproducten gemaakt van lokale propolis. Wij staan garant voor propolis die op natuurlijke wijze wordt geproduceerd, met respect voor mens, natuur en natuurlijk de bij. Want de bij die ons dit prachtige product levert, die verdient toch ons respect?

Welke propolis producten kun je kopen?

Kies het meest geschikte propolis product uit de onderstaande lijst:

Wondgenezing: propolis zalf

Mondhygiëne, ontstoken tandvlees en dergelijke: mondspoeling

Stress: propolis spray

Verkoudheid, weerstand, pollenallergie: Propolis capsules