Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Rauwe honing

Bij honingdirect bieden wij meer dan 10 overheerlijke rauwe honing aan. Op een natuurlijke manier geoogst bij de imker, met liefde in potten gedaan en bij jou thuisbezorgd. De honing zit bomvol antioxidanten en is erg goed voor de gezondheid.

Waarom noemen we het rauw?

Rauwe honing is de honing zoals die uit de bijenkorf komt. Dit wil zeggen dat de honing niet gepasteuriseerd wordt en er geen chemicaliën aan worden toegevoegd. Het is met andere on bewerkt en 100% natuurlijk! Het is rijk aan natuurlijke nutriënten, aminozuren en vitaminen. De honing is erg lekker is dus puur natuur, zonder toevoegingen. Aan de andere kant heb je de honing die juit de supermarkt koopt. De herkomst is vaak niet te traceren, bevat veelal verborgen suikers, zoetstoffen of zelfs kleurstoffen. Dit allemaal om de honing meer smaak te geven of om de kleur van de honing te beïnvloeden.

Is honing gezond?

Onze rauwe honing is rijk aan een boordevol aminozuren, antioxidanten en vitaminen.  Dit krijg je dus bij een eetlepeltje honing allemaal binnen.
Honing die je in de supermarkt koopt is natuurlijk ook goed voor de gezondheid, maar het is rauwe honing die een antimicrobiële en antibacteriële werking heeft. Dit komt door enzym dat glucose oxidase heet. Dit enzym wordt echter vernietigd wanneer de honing opgewarmd of gefilterd wordt – een proces dat bijna elke soort supermarkt-honing ondergaat.

Rauwe honing online bestellen

Honingdirect biedt een heleboel verschillende soorten rauwe honing aan. We hebben rauwe honing voor elk smaakpallet – van de zoete bloemenhoning tot de pittige citroenhoning en de heerlijke anijshoning.
Wij zetten ons al jaren in om de bijen in Nederland en wereldwijd te beschermen. Wij zorgen ervoor dat onze honing op een ethische, natuurlijke en respectvolle manier wordt geoogst zodat wij onze klanten een perfect potje rauwe honing kunnen leveren.