Toont alle 11 resultaten

Open sidebar

Bij honingdirect bieden wij meer dan 10 overheerlijke rauwe honing aan. Op een natuurlijke manier geoogst bij de imker, met liefde in potten gedaan en bij jou thuisbezorgd. Rauwe honing zit bomvol antioxidanten en is erg goed voor de gezondheid.

Wat is rauwe honing?

Rauwe honing is de honing zoals die uit de bijenkorf komt. Dit wil zeggen dat rauwe honing niet gepasteuriseerd wordt en er geen chemicaliën aan toegevoegd worden. Rauwe honing is met andere woorden 100% natuurlijk en bevat heel wat natuurlijke nutriënten, aminozuren en vitaminen.
Daarnaast kan honing die je in de supermarkt koopt ook heel wat verborgen suikers, zoetstoffen of zelfs kleurstoffen bevatten om de honing meer smaak te geven of om de kleur van de honing te beïnvloeden.

Is rauwe honing gezond?

Hoewel de aminozuren, antioxidanten en vitaminen in mindere maten ook aanwezig zijn in gewone honing, is rauwe honing erg goed voor de gezondheid.
Honing die je in de supermarkt koopt is natuurlijk ook goed voor de gezondheid, maar het is rauwe honing die een antimicrobiële en antibacteriële werking heeft. Dit komt door enzym dat glucose oxidase heet. Dit enzym wordt echter vernietigd wanneer de honing opgewarmd of gefilterd wordt – een proces dat bijna elke soort supermarkt-honing ondergaat.

Rauwe honing kopen

Honingdirect biedt een heleboel verschillende soorten rauwe honing aan. We hebben rauwe honing voor elk smaakpallet – van de zoete bloemenhoning tot de pittige citroenhoning en de heerlijke anijshoning.
Wij zetten ons al jaren in om de bijen in Nederland en wereldwijd te beschermen. Wij zorgen ervoor dat onze honing op een ethische, natuurlijke en respectvolle manier wordt geoogst zodat wij onze klanten een perfect potje rauwe honing kunnen leveren.