Geniet van Nederlandse honing in zijn puurste vorm met deze heerlijke honingraat. Onze honingraat wordt vers van de imker en de bijenkorf geleverd en bevat een heleboel krachtige antioxidanten die van honing een gezonde opkikker maken.

Nederlandse honingraat kopen

Al onze honingraten worden door Nederlandse imkers in hun bijenkorven gekweekt. Bij Honing-Direct.nl kiezen wij zorgvuldig de imkers uit met wie wij samenwerken om zo onze klanten de best mogelijke kwaliteitshoning aan te bieden.

Onze honingraat is een erg populair seizoensgebonden product. Omdat wij enkel de beste honingraat uitkiezen is onze voorraad beperkt. We raden klanten dan ook aan om snel te bestellen want wanneer het op onze lekkere honingraat aankomt geldt op=op.

Is honingraat gezond?

Honing – en vooral honingraat, hebben een positieve invloed op de gezondheid. Niet enkel staat honing erom bekend natuurlijke antioxidanten te bevatten, honingraat is erg goed voor de maag. Onze honingraat kan bijvoorbeeld helpen tegen maagzuur, infecties en het tegengaan van een opgeblazen gevoel.

Toont 1 resultaat

Bekijk sidebar