Toont 1 resultaat

Open sidebar

Honingraat (Heide)

8,0038,00

Geniet van Nederlandse honing in zijn puurste vorm met deze heerlijke honingraat. Onze honingraat is vers van de imker en de bijenkorf geleverd en bevat een heleboel krachtige antioxidanten die van honing een gezonde opkikker maken.

Nederlandse honingraat kopen

Al onze honingraten worden door Nederlandse imkers in hun bijenkorven gekweekt. Bij honingdirect.nl kiezen wij zorgvuldig de imkers uit met wie wij samenwerken om zo onze klanten de best mogelijke kwaliteitshoning aan te bieden.
Onze honingraat is een erg populair seizoensgebonden product. Omdat wij enkel de beste honingraat uitkiezen is onze voorraad beperkt. We raden klanten dan ook aan om snel te bestellen want wanneer het op onze lekkere honingraat aankomt geldt op=op.

Hoe wordt honingraat gemaakt?

Omdat wij gek zijn op de smaak van pure honing zorgen wij ervoor dat onze bijen hun eigen honingraat opbouwen. Op die manier is onze honingraat erg dun en kan je beter genieten van de pure smaak van honing.
Bepaalde imkers en bedrijven voorzien de bijen van een startraat of een velletje natuurlijke was. Hoewel dit ervoor zorgt dat de bijen sneller hun honingraat opbouwen zorgt dit eveneens voor een dikkere honingraat met meer bijenwas wat de smaak van de honing kan beïnvloeden.

Is honingraat gezond en lekker?

Honing – en vooral honingraat, hebben een positieve invloed op de gezondheid. Niet enkel staat honing erom bekend natuurlijke antioxidanten te bevatten, honingraat is erg goed voor de maag. Onze honingraat kan bijvoorbeeld helpen tegen maagzuur, infecties en het tegengaan van een opgeblazen gevoel.

Waarom honingraat bij ons kopen?

Wij werken samen met hoogwaardige en professionele imkers die op een natuurlijke manier bijen houden en honing winnen. Wij zetten ons al jarenlang in om de bijensterfte tegen te gaan en natuurlijke honingproducten aan onze klanten aan te bieden.
Onze honingraat wordt op een natuurlijke manier geoogst met respect voor de bijen en het harde werk dat zij in de honingraat en de honing hebben gestopt.

Imker met bijen