Enig resultaat

Bekijk sidebar

Premium Honingraat

 14,99 28,99

Honingraat kopen

Geniet van Nederlandse honing in zijn puurste vorm met deze heerlijke honingraat. Onze honingraat is vers van de imker en de bijenkorf geleverd. Het bevat een heleboel krachtige antioxidanten die van honing een gezonde opkikker maken.

Nederlandse bijenkasten

Al onze honingraten worden door onze Nederlandse imkers in hun bijenkorven gekweekt. Bij honingdirect.nl kiezen wij zorgvuldig de imkers uit met wie wij samenwerken om zo onze klanten de best mogelijke kwaliteitshoning aan te bieden.
Onze honingraat is een erg populair seizoensgebonden product. Omdat er jaarlijks in Nederland niet veel honingraat wordt geoogst is onze voorraad beperkt. We raden klanten dan ook aan om snel te bestellen want wanneer het op onze lekkere honingraat aankomt geldt op=op.

Hoe wordt de bijenraat gemaakt?

Bijenraat wordt voor de volle honderd procent geproduceerd door de werksterbijen. Dit wordt onder de imkers ook was zweten genoemd. Dit gebeurt altijd in het albekende vorm, de hexagon. Dit is bewonderingswaardig de meest solide vorm, wij mensen gebruiken dit voor tal van constructie's, zoals het opvullen van binnendeuren.
Als een bijenraat volledig is en schoon, wordt deze rijkelijk gevuld met echte honing.  Wanneer het vochtgehalte van de honing onder de 20% is komt er een waszegeltje op. Dit waszegeltje zorgt ervoor dat er geen lucht, bacterien en schimmels in kan.

Is dit natuurproduct gezond?

Honing – en vooral honingraat, hebben een positieve invloed op de gezondheid. Niet enkel staat honing erom bekend natuurlijke antioxidanten te bevatten, honingraat is erg goed voor de maag. Sommige mensen hebben hele goede ervaring bij last van brandend maagzuur.  Onze honingraat kan bijvoorbeeld helpen tegen maagzuur, infecties en het tegengaan van een opgeblazen gevoel.

Waarom bij ons bestellen?

Om onze klanten maximaal te laten genieten van onze honingraat, laten we de bijen al het raat zelf optrekken. Hierdoor is de waslaag erg dun en altijd vers. Op een vers en dunner waslaag vergaat het kauwen nog makkelijker, hierdoor geniet je nog meer van de heerlijke smaak van pure honing.

Al onze producten worden op een natuurlijk en onbewerkte manier gewonnen. Dit betekent dat wij alleen honing afnemen als het bijenvolk een voorraad heeft opgebouwd.  Daarnaast waarborgen wij de zuiverheid van dit prachtig natuurproduct door er geen enkele geur, kleur- en/of smaakstof bij te voegen.

Imker met bijen