Toont alle 4 resultaten

Bekijk sidebar

Citroen Honing

 8,99

Bloemen honing

 8,99

Premium Honingraat

 14,99 28,99

Eucalyptus Honing

 8,99 23,99

Honing Kopen

Honing in drie heerlijk en onbewerkte smaken. Verse honingraat uit de bijenkorf te koop. Op een natuurlijke manier geoogst door en van  de imker, met liefde in potten gedaan en vervolgens bij jou thuisbezorgd. Onze honing zit bomvol antioxidanten en is erg goed voor de gezondheid.

Is honing gezond?

Hoewel de aminozuren, antioxidanten en vitaminen in mindere maten ook aanwezig zijn in gewone honing, is onze koudgeslingerde honing erg goed voor de gezondheid.
Honing die je in de supermarkt koopt is natuurlijk ook goed voor de gezondheid, maar het is juist de onbewerkte honing die een antimicrobiële en antibacteriële werking heeft. Dit komt door enzym dat glucose oxidase heet. Dit enzym wordt echter vernietigd wanneer de honing opgewarmd of gefilterd wordt – een proces dat bijna elke soort supermarkt-honing ondergaat.

Honing kopen

Wij bieden een heleboel verschillende soorten smaken honing aan. We hebben honing voor elk smaakpallet – van de zoete bloemenhoning tot de pittige citroenhoning en de heerlijke anijshoning.
Daarnaast verkopen wij verse honingraat wat direct van de bijenkast komt.
Wij zetten ons al jaren in om de bijen in Nederland en wereldwijd te beschermen. Wij zorgen ervoor dat onze honing op een ethische, natuurlijke en respectvolle manier wordt geoogst zodat wij onze klanten een perfect potje rauwe honing kunnen leveren.