Toont alle 3 resultaten

Open sidebar

Ben jij op zoek naar glazen potjes om jouw lekkere honing in op te bergen? Honingdirect biedt glazen potten aan – met of zonder deksel – waar jij je thuis-gewonnen honing of zelfgemaakte jam in kan bewaren.

Honing- of jampotjes kopen

Honingdirect.nl biedt hoogwaardige glazen potjes aan voor honing, jam en confituur. Onze glazen potjes met of zonder deksel zijn beschikbaar in drie maten: 220 ml, 375ml en 770 ml,
Of je nu een eigen bijenkorf oogst of misschien lekkere jam en confituur maakt, onze potjes zijn geschikt om jam en honing in op te slaan.

Glazen potjes met of zonder deksel

Wij verkopen onze potjes met of zonder deksel. Op die manier beslis je zelf hoe jij je glazen pot: met deksel, met bijenwas of misschien met een doekje.
Wanneer je onze hoogwaardige glazen potjes bestelt kan jij zelf de keuze maken hoeveel potten je bestelt en of deze potten met of zonder deksel geleverd moeten worden.

Waarom glazen honingpotjes kopen?

Wanneer je zelf honing wint of je eigen confituur maakt is het een goed idee om glazen potjes te kopen. Toegegeven kan je inderdaad reeds gebruikte hak-potjes uit de supermarkt opnieuw gebruiken – maar laten we eerlijk zijn: dat ziet er niet uit en het is niet altijd even hygiënisc