Hexagonale Potjes (6)

Ronde glazen potjes (5)

Glazen potjes met of zonder deksel

Of je nu een imker bent die de heerlijke gouden oogst van zijn honingbijen wil bewaren, een moestuinier die een deel van de oogst wil bewaren voor later of een enthousiaste wildplukker die heerlijke jam maakt van zelf-geplukte bramen, frambozen en bessen, je wilt dat je product goed blijft zodat de smaak altijd maximaal tot zijn recht komt..

Beginners gebruiken wel eens oude groentepotjes uit de supermarkt. Het probleem is alleen dat het veel werk is om deze goed en grondig schoon te maken. Je moet het etiket er afwassen, maar doordat er altijd wel wat lijmresten achterblijven ziet het er wat goedkoop uit. Jouw zelfgemaakte kwaliteitsproduct verdient beter. Maar wat belangrijker is, zelfs met de beste inspanning blijft er een kans dat hele kleine verontreinigingen in het potje achterblijven, waardoor schimmelvorming of bederf kan optreden.  Dat is toch zonde van al het werk dat je erin hebt gestoken om een heerlijk ambachtelijk product te maken? Lees verder..

Ronde Potje 41ml

 19,99 34,99

Ronde Potje 106ml

 19,99 49,99

Kleine glazen potjes 212ml

 9,99 13,99

Glazen potjes 370ml

 13,99 34,99

Hexagonale potje 45ML

 19,99 49,99

Hexagonale potje 196 ML

 23,99 59,99

Hexagonale potje 110 ML

 27,99 74,99

Nieuw is lekkerder

Slimmer is het om nieuwe glazen potten te gebruiken, want een nieuwe glazen potje met deksel is schoon en hygiënisch. Bij honingdirect.nl verkopen we niet alleen honing, je kunt bij ons ook glazen potjes (met of zonder deksel) kopen.

Het is natuurlijk vervelend wanneer je net te weinig glazen potjes hebt om je hele oogst te bewaren. Maar ook een glazen potje dat half leeg is ziet er niet zo goed uit. Onze honing- en jampotjes van hoogwaardig glas en verkrijgbaar in de drie maten: 220ml, 375ml en 770 ml.

Dankzij deze drie maten is er altijd een combinatie die precies past bij de hoeveelheid honing, jam of ander natuurproduct dat je wilt opbergen.

Op elk potje past een dekseltje

Dankzij de verschillende deksels kun je heel makkelijk de verschillende glazen potjes uit elkaar halen. Kies bijvoorbeeld voor een wit deksel voor je zelfgemaakte appelmoes, het gouden deksel voor je overheerlijke honing en het zwarte deksel voor je zelfgemaakte jam.

Glazen potjes van topkwaliteit voor kwaliteitsproducten

Bestel direct de glazen potjes die het beste passen bij jouw producten. Want alleen in een schoon glazen potje, met een perfect sluitend deksel, blijven jouw zelfgemaakte jam, confituur, honing en andere producten hun heerlijke smaak langdurig behouden.