ROYAL JELLY

Royal Jelly

Wat is Royal Jelly / Koninginnegelei?

Koninginnengelei – ook bekend als koninginnenbrij – oftewel Royal Jelly is een witte melkachtige oplossing. Hiervoor wordt door de haalbijen pollen/stuifmeel verzameld van verschillende bloemen, afhankelijk van het tijd van het jaar. Vervolgens wordt dit door een voedsterbij gemixt met honing en enzymrijk speeksel.
Dit bevat een grote hoeveelheid eiwitten, vitaminen (voornamelijk B-complex), glyceriden en een aantal nu nog onbekende stoffen.
Door koninginnegelei te voeren aan een ‘normale larve’ groeit deze uit tot een koningin. Zo bijzonder krachtig is het! Mocht deze larve gewone voeding hebben gehad dan zou het uitgroeien tot een normale werkster-bij.
Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben, word ik eraan herinnerd, waarom ik ben begonnen met honingdirect: namelijk om dit stukje ervaring met u te delen!
Weetje: een koningin leeft gemiddeld 30 keer langer, dan een normale bij.

 

Royal Jelly alleen voor Koninginnen?

Deze wondermiddel is er absoluut niet alleen voor koninginnen: het is even bijzonder voor de mens!
Persoonlijke ervaringen met mensen, die chemokuur hebben gehad leveren hiervoor het bewijs. Voor mensen die getroffen zijn door de verschrikkelijke ziekte kanker, wacht meestal een zware chemokuur. Door een chemokuur worden niet alleen alle “slechte” cellen vernietigd, maar ook goede cellen. Dit resulteert in vermoeidheid. Door dit door de honingbij geproduceerd goedje in te nemen , neemt de vermoeidheid aanzienlijk af.
Daarnaast zou volgens gebruikers één gram Royal Jelly, aan het begin van de dag, wonderen doen!

Waarvoor te gebruiken?

Koninginnebrij werkt uitstekend bij mensen met bloedarmoede, vermoeidheid door ouderdom, algemene vermoeidheid, ziekte van Pfeiffer, overgewicht, depressiviteit, lusteloosheid en na een chemokuur of overspanning. Naast dit alles, werkt Royal Jelly goed als natuurlijk jodium bespoedigt het zo het genezen van wonden.
Koninginnegelei is te koop in capsules of helemaal puur. Weet je niet goed wat je het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op middels de chat icoon op deze pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *