Retourneren

Hoe te retourneren:

  1. Klik op de volgende link: https://retour.shops-united.nl/Honingdirect
  2. Voor de *track and tracenummer in van uw zending + uw postcode en klik op volgende. *= De track and tracenummer kunt u terugvinden via ‘mijn account-pagina’ op onze website onder uw bestelling. Doorgaans begint deze met JJD0000.
  3. Beantwoordt de resterende vragen en klik op afronden.
  4. U ontvangt een label die u op het pakket kunt plakken en inleveren bij een dichtsbijzijnde servicepunt.

Voor producten die retour mogen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via honingdirect@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor houdbare producten

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.