Hoe een hobby uitgelopen is tot een passie

Fascinerende wereld van de honingbij.

Wij houden ons al meer dan 5 jaar gepassioneerd bezig met de wereld van de honingbij. Er is zoveel te ontdekken, dat het blijft fascineren. Onze ervaringen als imker en bijenspecialisten zijn een schat aan kennis over honing en al zijn bijproducten. Steeds groeiende kennis, die we graag ook met onze klanten willen delen.

Eeuwenoude geschiedenis laten herleven.

Honing en bijproducten, zoals Propolis, Royal Jelly en Stuifmeel hebben een eeuwenoude en rijke geschiedenis. Steeds komen er maar meer toepassingen bij, op gebied van voeding, gezondheid en schoonheid.

Meer dan alleen een webwinkel

Door enerzijds de nieuwsgierigheid van onze klanten en anderzijds de liefde voor dit vak hebben we sinds kort een blog toegevoegd. Hierin kan je meer lezen over de boeiende mysterieuze wereld van de honingbij en verschillende gerelateerde producten. We nemen je mee op een zoet avontuur, langs bijzondere feiten en verhalen over de wereld van dit kleine zoemende wonder van de natuur.

Ontdek samen met ons deze wereld.

Natuurlijk houden we het niet enkel bij de educatieve kant. Honingdirect.nl wil jou een variëteit aan producten aanbieden, waarmee je zelf de veelzijdigheid van honing en afgeleiden kan ervaren. En natuurlijk breiden we dat gamma gaandeweg verder uit. Ondertussen bieden we al verschillende producten aan naast de klassieke rauwe honing: crèmes, tinctuur, capsules, …