Honingdirect.nl is al meer dan 5 jaar gepassioneerd bezig met de wereld van de honingbij. Er is zoveel te ontdekken, dat het blijft fascineren. Onze ervaringen als imker en bijenspecialisten zijn een schat aan kennis over honing en al zijn bijproducten. Steeds groeiende kennis, die we graag ook met onze klanten willen delen.

Door de groeiende vraag en de liefde voor dit vak zijn we het ambitieuze initiatief gestart om een blog toe te voegen op onze pagina, waarin je meer kan lezen over de boeiende mysterieuze wereld van de honingbij en verschillende gerelateerde producten. We nemen je mee op een zoet avontuur, langs bijzondere feiten en verhalen over de wereld van dit kleine zoemende wonder van de natuur.

Maar natuurlijk houden we het niet enkel bij de educatieve kant. Honing-direct.nl wil jou een variëteit aan producten aanbieden, waarmee je zelf de veelzijdigheid van honing en afgeleiden kan ervaren. En natuurlijk breiden we dat gamma gaandeweg verder uit. Ondertussen bieden we al verschillende producten aan naast de klassieke honing: crèmes, tinctuur, capsules, …

Honing en bijproducten, zoals Propolis, Royal Jelly en Stuifmeel hebben een eeuwenoude en rijke geschiedenis en steeds komen er maar meer toepassingen bij, op gebied van voeding, gezondheid en schoonheid.

Adres: Industrieweg 51, 3044AS Rotterdam
KVK: 75817519
Btw-nummer: NL002243674B79